Barion Pixel

Az italnagyker24.hu elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak, ezért szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.
Italnagyker24.hu
Elmúltál már 18 éves?
TERMÉKEINK
Ital rendelés

Ide kattintva megtekintheti italválasztékunkat!

Rendeljen online vagy telefonon.
Budapest Pest megye Fejér megye Balaton azonnal kiszállítjuk ital rendelését!
 

Tekintse meg további kiszállítási területeinket.

 

Rendelését a következő telefonszámokon is leadhatja: 
06 20 291 4398
06 20 396 0292

 

Cégeknek és magánszemélyeknek állunk rendelkezésére gyors házhozszállítási szolgáltatásunkkal.

 

Válogasson folyamatosan bővülő italkínálatunkból.

 

Ha kisebb vendégségre tervez vagy csak feltöltené a készleteket,esetleg ajándékba küldi vegye igénybe szolgáltatásunkat.

 

Ha nagyban gondolkodik, és esküvőt, céges összejövetelt vagy nagyobb rendezvényt szervez, esetleg ajándékba küld italt, az italrendelés gondját levesszük a válláról. Keressen meg bennünket az alábbi elérhetőségek egyikén, és mi összeállítjuk az ön igényeinek legmegfelelőbb csomagot ital webáruházunk kínálatából. Ha megoszt velünk néhány részletet, például a meghívottak számát, az esemény várható időtartamát és jellegét, mi kikalkuláljuk önnek a mennyiséget, és azt is, hogy mire lesz szüksége. Ami a legjobb az egészben: minderre egyedi árajánlatot adunk önnek, hogy minél egyszerűbben és költséghatékonyabban megoldhassa az italrendelés kérdését.

 

Rendeljen egyszerűen, hatékonyan, és főleg gyorsan!

 

A minimum rendelési összeg 12.000 forint.

 

Ha bármilyen kérdése vagy egyedi kérése merülne fel italrendelése kapcsán, keresse szakképzett kollégáinkat a megadott elérhetőségeinken: