Az italnagyker24.hu elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak, ezért szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.
Italnagyker24.hu
Elmúltál már 18 éves?
TERMÉKEINK
Rólunk

Ital házhozszállítás szolgáltatásunkat hiánypótlóként kívánjuk bevezetni a piacra, mert mi egyedülálló módon BUDAPESTEN AZONNAL (vagy a kért időpontra) ÉS NON-STOP teljesítjük az italrendeléseket, VIDÉKEN pedig 24 ÓRÁN BELÜL KISZÁLLÍTJUK a termékeket.

 

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK és CÉGEKNEK egyaránt rendelkezésére állunk egyedülálló szolgáltatásunkkal és csomagajánlatainkkal.

 

Ezért ön nincs lekésve semmiről. Most, ebben a pillanatban sem. Néhány kattintásra és néhány órányira van attól, hogy italrendelését szervírozhassa vendégeinek.

 

Ugyanakkor nálunk nem kell választania minőség és mennyiség között, mert ital webáruházunkban minőségi italokból válogathat minden mennyiségben. Italválasztékunk kialakításánál arra törekedtünk, hogy ön már csak a legjobbakból szemezgethessen. Minden általunk forgalmazott termék átmegy egy előszűrőn, így ital webshopunkban csak olyan tételeket talál, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

 

Válogasson folyamatosan bővülő kínálatunkból, amelyben jelenleg 1775 db terméket talál!

 

Bor webshopunkban a hazai borászatok gyöngyszemeit és a külföldi pincészetek kínálatának legjavát szedtük csokorba. Legyen szó borról vagy habzó borról, nálunk megtalálja az alkalomnak és a társaságnak legmegfelelőbb opciókat.

 

Pezsgő webáruházunk a legnevesebb hazai márkák és kuriózumok mellett gondoskodik a valódi champagne-érzésről a kategória legnemesebb francia képviselőinek közreműködésével.

 

Konyak webshopunkban „igazi öreg rókákkal” találkozhat. Ezek a 30, 50, de akár 60 éves elegáns tételek bármikor felteszik a koronát egy-egy jeles alkalomra.

 

Emellett grappák, likőrök, pálinkák és olyan alkoholmentes ínyencségek várják ital webshopunkban, mint kávék, teák, forró csokoládék vagy ásványvizek.

 

Válasszon kedve, alkalom vagy éppen ajánlásunk szerint, és legyen bátran válogatós!

 

Italrendelés MOST!

Italrendelés házhozszállítással.

Italrendelés azonnal.

Italrendelés NON-STOP.

Italrendelés 24 órán belül.

Italrendelés az egész ország területén, raktárról.

 

Bármelyikre van szüksége, nálunk megoldásra  talál.

 

Ha bármilyen kérdése vagy egyedi kérése merülne fel italrendelése kapcsán, keresse ital webáruházunk szakképzett kollégáit a következő elérhetőségeken:


Zajácz Szilvia:
06 70 631 9837

 

Borsányi István:
06 20 396 0292