Barion Pixel

Az italnagyker24.hu elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak, ezért szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.
Italnagyker24.hu
Elmúltál már 18 éves?
TERMÉKEINK
Rólunk

Magánszemélyeknek és Cégeknek egyaránt állunk rendelkezésére ital házhozszállítási szolgáltatásunkkal.

 

Cégünk több éve sikeresen működő italboltként üzemelt, idővel viszont nőtt a házhozszállításra az igény, ezért hoztuk létre webshopunkat. Több, országos lefedettségű disztribútorral dolgozunk, akik egyedi árakat biztosítottak: úgy kívánunk jelen lenni a piacon hogy a gyors kiszállítás mellett kedvező árakkal is szolgálunk. Akár pár órán belül, de maximum 24 órán belül kézhez kapja a megrendelt termékeket.

 

Ön nincs lekésve semmiről. Most, ebben a pillanatban sem. Néhány kattintásra és néhány órányira van attól, hogy italrendelését a megadott címen átvegye.

 

Ugyanakkor nálunk nem kell választania minőség és mennyiség között, mert ital webáruházunkban minőségi italokból válogathat. Italválasztékunk kialakításánál arra törekedtünk, hogy Ön már csak a legjobbakból szemezgethessen. Minden általunk forgalmazott alkoholos vagy alkoholmentes ital átmegy egy előszűrőn, így a webshopban csak olyan termékeket talál, amely tételek megfelelnek a mai piac igényeinek és elvárásainak, ezzel párhuzamosan a rugalmasság és gyorsaság. 

 

Válogasson folyamatosan bővülő italkínálatunkból, amelyben jelenleg több ezer terméket talál 23 ital kategóriában. 

 

Bor webshopunkban a hazai borászatok gyöngyszemeit és a külföldi pincészetek kínálatának legjavát szedtük csokorba. Legyen szó borról vagy habzó borról, nálunk megtalálja az alkalomnak és a társaságnak legmegfelelőbb opciókat.

 

Pezsgő webshopunk a legnevesebb hazai márkák és kuriózumok mellett gondoskodik a valódi champagne-érzésről a kategória legnemesebb francia képviselőinek közreműködésével.

 

Konyak webshopunkban „igazi öreg rókákkal” találkozhat. Ezek a 30, 50, de akár 60 éves elegáns tételek bármikor felteszik a koronát egy-egy jeles alkalomra.

 

Emellett grappák, likőrök, sörök, pálinkák, gyümömcslevek, üdítők és olyan alkoholmentes ínyencségek várják ital áruházunkban, mint kávék, teák, forró csokoládék vagy ásványvizek.

 

Válasszon kedve, alkalom vagy éppen ajánlásunk szerint, és legyen bátran válogatós!

 

Italrendelés azonnal, Non-stop rendelésfelvétel webáruházunkban. 

 

Ha bármilyen kérdése vagy egyedi kérése merülne fel italrendelése kapcsán, keresse ital webáruházunk szakképzett kollégáit a következő elérhetőségeken:

 

Minimum rendelési összeg: 8000Ft


Róbert:
06 20 291 4398

 

István:
06 20 396 0292