Barion Pixel

Az italnagyker24.hu elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak, ezért szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.
Italnagyker24.hu
Elmúltál már 18 éves?
TERMÉKEINK
MOHAI ÁGNES ÁSVÁNYVÍZ

A Mohai Ágnes ásványvíz kiemelkedően magas ásványianyagtartalommal rendelkezik, melyet gyógyvízként, borvízként is ismernek világszerte.

Magyarországi Moha kistelepülésről származik, ahol érintetlenül kerül palackozásra. 

Nevét a magyar grófok forrását újranyitó Kempelen Imre édesanyjáról Bajzáth Ágnesről kapta, akivel az 1880-as években a vizet palackozni kezdte.

Az Áldott-kútként ismert, ivókúráknak helyt adó forrást 1374 óta őrzik írásos emlékek. 

A Víz több Nemzetközi Világkiállításon is díjat nyert. Pl: 1888-ban Brüsszelben „A VILÁG LEGJOBB VIZE” címet. További elismerések is mind említést tesznek máj, ér- emésztőrendszeri, mozgásszervi regenerálódásról a magas ásványianyag-és nyomelemtartalomnak köszönhetően, melyek egyedülálló aránya adja ízletes, frissítő jellegét és telt, szomjoltó ízét a víznek.

Magas kalcium-és magnéziumtartalommal rendelkezik (~2000 mg/l), alacsony a nátriumszintje, nitrát és nitritmentes, ideális a PH-értéke, így fogyasztása kifejezetten javasolt az egészségtudatos élethez.  

 

Mohai Ágnes – Az Egészség forrása

Készletről rendelhető.

4 termék
Rendezés: