Barion Pixel

Az italnagyker24.hu elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak, ezért szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.
Italnagyker24.hu
Elmúltál már 18 éves?
TERMÉKEINK
Angostura Orange Bitters 0,1l 28%

Liter: 0,1 | Kiszerelés: 1db | Alkohol (%): 28

8 489 Ft

Raktáron



Angostura Orange Bitters 0,1l 28%

 

Johann Gottlieb Benjamin Siegert doktor 1820-ban érkezett Németországból Venezuelába, ahol orvosként segített a Simon Bolivar vezette függetlenségi harcokban. Néhány év alatt olyan aromás gyomorkeserűt alkotott meg az ottani növényekből, amely a katonák étvágyát és emésztését egyaránt segítette. Az Angostura név annak a venezuelai városnak a neve, ahol Siegert doktor lakott. Később ezt a keserűt egyre inkább különböző ételek ízesítésre kezdték el használni. Siegert munkássága nyomán kialakult cég a századfordulón Trinidad szigetére költözött át, ahol mind nagyobb szerep jutott a rumkészítésnek is. Az Angostura keserű az egész világon hírnévre tett szert; a cég a spanyol és a brit királyi családnak is hivatalos szállítójává vált. 

Az Angostura Orange Bitters keserű és édes narancs, valamint különböző növények és fűszerek felhasználásával készülő ételízesítő, amely egyedi, pikáns ízével a legkülönbözőbb féle ételeket és italokat gazdagíthatja.