Barion Pixel

Az italnagyker24.hu elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak, ezért szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.
Italnagyker24.hu
Elmúltál már 18 éves?
TERMÉKEINK
MONIN Ibolya Szirup 0,7l

Liter: 0,7

6 801 Ft

Raktáron



MONIN Ibolya Szirup 0,7l

A virágos ízesítésű szirupok tagjaként a Monin Ibolya szirupot az édes, aranyos kis tavaszi növények sokasága inspirálta.

Eredete

Az Ibolya - mely kacér, „piszkálódó” illatáról híres - egy ritka tulajdonsággal rendelkezik: olyan kémiai anyagokat bocsát ki magából, mely időszakosan képes kikapcsolni emberi szaglószervünket. Talán épp emiatt írta anno William Shakespeare: „Korán nyit, elhull, kedves, de mulékony, Illatja, színe pillanatnyi élv”

Az Ibolya felhasználható saláták, szufflék, krémes, desszertfélék, csokoládék és teák ízesítésére egyaránt. A kristályosított vagy cukrozott Ibolya - melyet tojásfehérjével tartósítanak - a mai napig a Francia Toulouse városában készül.

Készítsed el kedvenc virágos koktéljaidat a Monin Ibolya sziruppal, mely nem csak csodás, intenzív illatot, de élénk kékes-lilás színt is ad majd azoknak. Segítségével csinos kis martinikat, cukorka témájú nosztalgikus koktélokat, illatos teákat és krémes italokat is kreálhatsz.

Szín

Világos mély lila szín.

Ízvilág

Autentikus Ibolya illat, enyhén savas, virágos íz, mely az ibolyás cukorkákra emlékeztet.