Ez a crémant egyedülálló kulináris élményt nyújt. Közepesen savanykás és gyümölcsös, a sárga alma és enyhe sárgabarack jegyek finoman összeolvadnak a citrus és a kissé pirított, minerális jegyekkel. A könnyed buborékok, és a halvány sárga palást zöldes reflexekkel kombinálva, a vizuális élményt is emeli. Az ízvilág kellemes és meglehetősen hosszú, ami az ital élénkségét és pezsgését hangsúlyozza. Ezt a crémantot bármilyen alkalomra választhatjuk, hogy egy kis csillogást vigyünk az életünkbe.
A Louis Vallon pincészet az első történelmi alapbortermelők, a régió legnagyobb mennyiséget előállító, a buborékos területen szerzett tapasztalataikra támaszkodva ma a pezsgők egyik legjobb termelőjeként van pozícionálva.
Ez a crémant számos ételhez elvarázsolja Önt. Jól illik halételekhez, kagylókhoz (osztriga, sushi és sashimi, füstölt lazac, tengeri herkentyűk, hal- vagy kagylóterrine, haltatár), fehér húsokhoz, szárnyasokhoz, kekszekhez...
Sötét, hűvös és levegős környezetben, a palackot mindig állítva tárolja. Szervírozás előtt hűtsük le 5-8 °C-ra, tálalása jégvödörben az igazi.
A termék bekerült a kosárba.
Vásárlás folytatása
|