Ez a crémant egyedülálló élményt kínál a könnyed buborékok és a világos rózsaszín palást révén. Az illatban friss és intenzív gyümölcsösség érezhető, melyet élénk citrusjegyek és a málna, ribizli, feketeribiszke és gyógynövények kellemes harmóniája egészít ki. Az íz körbeölel, és a gyümölcsös jegyek a frissítő savassággal és a könnyed gyógynövényes aromákkal egyesülnek. Minden korty egy kis kulináris kaland, amely garantáltan elkápráztat.
A Louis Vallon pincészet az első történelmi alapbortermelők, a régió legnagyobb mennyiséget előállító, a buborékos területen szerzett tapasztalataikra támaszkodva ma a pezsgők egyik legjobb termelőjeként van pozícionálva.
Ez a crémant tökéletes aperitifnek vagy desszertnek eperleveshez, piros gyümölcsös tortához, gyümölcsfagylalthoz, pezsgős granitához...
Sötét, hűvös és levegős környezetben, a palackot mindig állítva tárolja. Szervírozás előtt hűtsük le 5-6 °C-ra és nagyon vékony falú üvegpohárba töltsük.
A termék bekerült a kosárba.
Vásárlás folytatása
|